Valuta:
 
Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Levering
In samenwerking met DHL pakket bestellingen worden geleverd aan u. sacredheartcg.com ontvangt een e-mail van uw bestelling afgeleverd bij DHL pakketten. Dan kunt u volgen in de track en trace informatie over uw bestelling.

Een DHL koerier pakket pakket aankomt in het afleveradres van de opgegeven opdracht, is het gesloten. U kunt thuis werken, hoewel dit voorbeeld illustreert, op het werk of in uw buurt.

Als u niet reageert, krijgt u informatie op het internet om de volgende keer selecteert u een levering van papier. Het is, dan doe je de volgende tweede poging ging aan het werk. Als na drie afleverpogingen, het is niet de opdracht uitgegeven automatisch worden teruggestuurd naar ons.

DHL pakketdiensten winkels
Naast het kiezen van een factuuradres, kunt u ook uw bestelling afhalen bij een van Holland 1000 DHL pakket op te slaan. Kar kassa proces, kunt u gewoon wijzen onder het punt waar u wilt de service order te verzamelen. Helaas, in het pakket winkels België DHL niet.

Return of uitwisselen? Dit, natuurlijk kunt u!

Brain enkele sacredheartcg.com!

U plaatst uw bestelling op onze online shop? Dus, uw bestelling is altijd onze unieke transmissie sacredheartcg.com contant geld. Naast de schoenen, zal u een factuur ontvangen en terug envelop.

Back
auteursrecht ©2020 www.sacredheartcg.com mede mogelijk gemaakt door Adidas Schoenen.Converse Schoenen.New Balance Schoenen.schoenen verkooppunten Nederland.